Pedicure Aarschot

Nood aan een pedicure in Aarschot? Welkom bij MediVoet!


Je voeten uitvoerig laten verzorgen? Aanslepende voetklachten doen verdwijnen? Eelt, kalknagels of een voetknobbel? Welkom bij MediVoet in Aarschot! Als medisch pedicure pakken we het probleem aan, precies daar waar het schoentje knelt.

Jongeren, ouderen, diabetici, kanker- of reumapatiënten: elke situatie is uniek en vraagt om een gerichte pedicure. Van één schimmelnagel tot een uitgebreide voetverzorging. We brengen je kwaaltjes in kaart en streven steeds naar een doeltreffende oplossing.

MediVoet zet maximaal in op verregaande expertise, oprechte empathie en een persoonlijke aanpak. Daarom nemen we ruim de tijd voor jou. Want jouw voeten verdienen onze beste zorgen!


Voetverzorging bij MediVoet pedicure Aarschot


Pedicure behandelingen bij MediVoet

Algemene voetverzorging

Eelt verwijderen? Last van kalknagels? Hielkloven behandelen? MediVoet kan je voeten verzorgen met doorgedreven kennis en professionele apparatuur.

Je voeten krijgen dagelijks heel wat te verduren. Ze op regelmatige basis verwennen, is dus zeker geen overbodige luxe. Klop aan bij MediVoet voor een pedicure die verder gaat dan nagels knippen of lakken. Van een likdoorn behandelen, over eelt wegsnijden, tot schimmelnagels aanpakken. 

We starten steeds met een kennismakingsgesprek. Ik verdiep me graag in je persoonlijke kwaaltjes en gevoeligheden. Heb je diabetes? Gebruik je bloedverdunners? Allemaal relevante informatie! Daarna engageer ik me om je voetproblemen op te lossen met gerichte voetverzorging. Schoen- en sokkenadvies krijg je er gratis bovenop.

Hoe helpt MediVoet je met gespecialiseerde voetverzorging?

  • Nagels knippen, nagels vijlen, nagelriemen verzorgen, velletjes verwijderen
  • Eelt verwijderen: eelt op voeten, eelt op tenen …
  • Kloven behandelen: hielkloven, kloven in voeten …
  • Likdoorn verwijderen: eeltpit, likdoorn tussen tenen
  • Kalknagel behandelen, schimmelnagel behandelen
  • Insmeren met voetcrème

MediVoet is jouw gespecialiseerde voetverzorger in Aarschot, met uitzonderlijke aandacht voor jouw klachten. Je voeten blijven in topconditie!


Nagelbeugels

Nagelbeugels zijn het antwoord op ingegroeide teennagels. We ontwerpen een beugel op maat, die je probleem op enkele weken de wereld uit helpt.

Heb je last van een ingegroeide teennagel? Een pijnlijke kwestie! MediVoet is gespecialiseerd in nagelbeugels plaatsen, ook wel orthonyxie genoemd. Hoe gaat dit in zijn werk? We bespreken jouw situatie en selecteren het geschikte materiaal: een strip in kunststof of een metalen draad. Het bevestigen van de beugel neemt maximaal een halfuurtje in beslag. De volgende weken wordt de ingroeiende teennagel recht getrokken, zodat hij de nagelwand niet langer irriteert. Na één tot twee maanden is het probleem volledig verdwenen.

MediVoet is jouw medisch pedicure in Aarschot om ingegroeide nagels te behandelen. Een nagelbeugel is een ideale oplossing: snel, efficiënt en permanent!


Orthesen

Met een siliconen orthese kunnen we tal van ongemakkelijkheden verlichten of verhelpen. Van likdoorns (eksterogen) tot een vergroeiing van je tenen.

Staan je tenen over elkaar? Sukkel je met een likdoorn (eksteroog) op je voet? Een hallux valgus die voor hinder zorgt? Met een siliconen orthese kan je de voet ontlasten of corrigeren. We stellen gerichte vragen, luisteren naar je wensen en bespreken je eerdere behandelingen. Daarna wordt de orthese volledig op maat gemodelleerd. Bij complexe voetaandoeningen slaan we de handen in elkaar met een ervaren podoloog. Het resultaat? Een oplossing die een leven lang mee gaat. Je voelt meteen verschil!

MediVoet is gespecialiseerd in orthoplastie, het vervaardigen van orthesen op maat. Een medisch pedicure in Aarschot met een persoonlijke aanpak? Gevonden!


Nagelreparaties

Een teennagel met schimmel gespot? Nagel gescheurd? Met een nagelreparatie vervangen we je vinger- of teennagel (gedeeltelijk) door een gelnagel.

Kamp je met een gedeeltelijk of volledig gescheurde nagel? Een effectieve behandeling voor een schimmelnagel? Met gelnagels zorgen we voor een alternatief dat mooi oogt én het infectiegevaar beperkt. Het plaatsen neemt amper een halfuurtje in beslag. Na de nagelreparatie ziet jouw vinger- of teennagel er weer helemaal als nieuw uit! Hou je van een leuk kleurtje? Doe gerust, gelnagels kunnen probleemloos gelakt worden.

MediVoet is jouw medisch pedicure voor nagelreparatie en onychoplastie in Aarschot. Klantgericht, empathisch en met gespecialiseerde kennis op zak.


Paraffinebad

Leg handen en voeten in de watten met een paraffinebad. Ervaar hoe we je droge huid voeden en gewrichtspijn verminderen. Aanrader voor reumapatiënten!

Last van droge handen of voeten? Kamp je als reumapatiënt met pijnlijke gewrichten in de handen, voeten of polsen? Een paraffinebad is de ideale manier om te voeden en verlichten. Paraffine is kaarsvet en wordt geleidelijk aan gesmolten. De handen worden heerlijk ondergedompeld. Voor de voetbehandeling gaan we hygiënisch te werk en drenken we tissues in paraffine. Daarna worden ze op de voeten gelegd. Ondertussen kan je relaxen en genieten van wat fris fruit of een lekker stukje chocolade. Na de paraffinebehandeling voelt de droge huid zijdezacht aan. Ook bij gewrichtspijn is het kalmerende effect meteen merkbaar.

MediVoet kan handen en voeten kalmeren en hydrateren met een warm paraffinebad. Maak gerust een afspraak in onze praktijk in Aarschot voor een ultiem relaxmoment.


Praktijkruimte MediVoet - Pedicure Aarschot


MediVoet, jouw verzorgingsinstituut voor medische pedicure

Een carrièreswitch van formaat …

Een vlotte babbel, een perfectionistische mindset en een hart voor mensen. Dat is Shirley Vandeput ten voeten uit. Nadat ze jarenlang tal van commerciële functies uitgeoefend had, prikkelde het om het roer stevig om te gooien. Wat zocht ze? Een zorgend beroep, een flinke dosis sociaal contact en een portie zelfstandigheid. Wensen die perfect verenigd werden in een job als medisch pedicure. In 2015 startte Shirley met een opleiding gespecialiseerd voetverzorger/medisch pedicure. Een jaar later stampte ze haar eigen zaak uit de grond in Aarschot. MediVoet was een feit! 

Ik liet jarenlang zelf een pedicure aan huis komen. Ik weet dus als geen ander hoe belangrijk een goede voetverzorging is.

Een vat vol expertise …

Op ieder voetprobleem wil Shirley een duidelijk antwoord formuleren. Van hardnekkige eelt, over ingroeiende nagels, tot likdoorns (eksterogen). Ook complexe voetaandoeningen bij diabetici, mensen met spasmen, kanker- en reumapatiënten gaat ze niet uit de weg. Shirley legt de lat hoog, hoger, hoogst en blijft haar kennis bijschaven. Naast het runnen van haar eigen zaak, werkt ze enkele uren per week in een dokterspraktijk om haar skills verder op punt te zetten. Nieuwe technieken of innovatieve behandelingen? Dankzij regelmatige bijscholingen blijft haar expertise up-to-date.

Van in het begin heb ik me specifiek toegespitst op de meer gecompliceerde voetproblemen. Ik wil mensen die écht hulp nodig hebben, kunnen ondersteunen.

Een aanpak op maat …

Voor Shirley ben je méér dan een anoniem nummer. Dat voel je meteen bij het binnenkomen in haar praktijk in Aarschot: een glaasje water, een kleine versnapering, een warm welkom … Shirley luistert naar je klachten, stippelt een persoonlijke aanpak uit en gaat zorgzaam, maar effectief te werk. Professionele materialen en een hygiënische omgeving zijn een evidentie. Kortom: een medisch pedicure waar je met een gerust hart terecht kan.

Ik kan er echt van genieten om mensen te helpen. Een simpele ‘dank je wel’ of ‘dat doet deugd’ maakt mijn dag helemaal goed.


Tip: Wij bieden ook een gamma aan van hoogstaande voetverzorginsproducten.Op zoek naar een specialist voor je pedicure en voetverzorging in Aarschot?

MediVoet

Akkerstraat 8
3200 Aarschot

T. 0498 21 88 23

E. info@medivoet.be

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x