Over ons

Een carrièreswitch van formaat …

Een vlotte babbel, een perfectionistische mindset en een hart voor mensen. Dat is Shirley Vandeput ten voeten uit. Nadat ze jarenlang tal van commerciële functies uitgeoefend had, prikkelde het om het roer stevig om te gooien. Wat zocht ze? Een zorgend beroep, een flinke dosis sociaal contact en een portie zelfstandigheid. Wensen die perfect verenigd werden in een job als medisch pedicure. In 2015 startte Shirley met een opleiding gespecialiseerd voetverzorger/medisch pedicure. Een jaar later stampte ze haar eigen zaak uit de grond in Aarschot. MediVoet was een feit! 

“Ik liet jarenlang zelf een pedicure aan huis komen. Ik weet dus als geen ander hoe belangrijk een goede voetverzorging is.”

Een vat vol expertise …

Op ieder voetprobleem wil Shirley een duidelijk antwoord formuleren. Van hardnekkige eelt, over ingroeiende nagels, tot likdoorns (eksterogen). Ook complexe voetaandoeningen bij diabetici, mensen met spasmen, reumapatiënten gaat ze niet uit de weg. Shirley legt de lat hoog, hoger, hoogst en blijft haar kennis bijschaven. Naast het runnen van haar eigen zaak, heeft ze van 2020-2022 enkele uren per week in dokterspraktijken gewerkt om haar skills verder op punt te zetten. Nieuwe technieken of innovatieve behandelingen? Dankzij regelmatige bijscholingen blijft haar expertise up-to-date.

“Van in het begin heb ik me specifiek toegespitst op de meer gecompliceerde voetproblemen. Ik wil mensen die écht hulp nodig hebben, kunnen ondersteunen.”

Een aanpak op maat …

Voor Shirley ben je méér dan een anoniem nummer. Dat voel je meteen bij het binnenkomen in haar praktijk in Aarschot door o.a. een warm welkom … Shirley luistert naar je klachten, stippelt een persoonlijke aanpak uit en gaat zorgzaam, maar effectief te werk. Professionele materialen en een hygiënische omgeving zijn een evidentie. Kortom: een medisch pedicure waar je met een gerust hart terecht kan.

“Ik kan er echt van genieten om mensen te helpen. Een simpele ‘dank je wel’ of ‘dat doet deugd’ maakt mijn dag helemaal goed.”

Tip: Wij bieden ook een gamma aan van hoogstaande voetverzorginsproducten:

  • Schoen- en sokspray, voetdeo

  • Klovenzalf, honingzalf

  • Ureum voetlotion, voetbalsem, voetbadolie 

  • Oplossing kalknagels, verzorging eelt en likdoorns

Op zoek naar een specialist voor je voetproblemen?

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x