MediVoet Medische pedicure Putte

MediVoet de medische pedicure Putte

Je voeten uitvoerig laten verzorgen? Aanslepende voetklachten doen verdwijnen? Eelt, kalknagels of een voetknobbel? Welkom bij MediVoet in Putte! Als medisch pedicure pakken we het probleem aan, precies daar waar het schoentje knelt. 

Jongeren, ouderen, diabetici, kanker- of reumapatiënten: elke situatie is uniek en vraagt om een gerichte voetbehandeling. Van één schimmelnagel tot een uitgebreide voetverzorging. We brengen je kwaaltjes in kaart en streven steeds naar een doeltreffende oplossing. 

MediVoet de medische pedicure Putte zet maximaal in op verregaande expertise, oprechte empathie en een persoonlijke aanpak. Daarom nemen we ruim de tijd voor jou. Want jouw voeten verdienen onze beste zorgen!

MediVoet Medische pedicure Putte

Algemene voetverzorging: van vijlen tot smeren

Je voeten krijgen dagelijks heel wat te verduren. Ze op regelmatige basis verwennen, is dus zeker geen overbodige luxe. Klop aan bij MediVoet voor een medische pedicure Putte die verder gaat dan nagels knippen of lakken. Van een likdoorn behandelen, over eelt wegsnijden, tot schimmelnagels aanpakken. We starten steeds met een kennismakingsgesprek. Ik verdiep me graag in je persoonlijke kwaaltjes en gevoeligheden. Heb je diabetes? Gebruik je bloedverdunners? Allemaal relevante informatie! Daarna engageer ik me om je voetproblemen op te lossen met gerichte voetverzorging. Schoen- en sokkenadvies krijg je er gratis bovenop. 

Hoe helpt MediVoet je met gespecialiseerde voetverzorging? 

 • Nagels knippen, nagels vijlen, nagelriemen verzorgen, velletjes verwijderen
 • Eelt verwijderen: eelt op voeten, eelt op tenen …
 • Kloven behandelen: hielkloven, kloven in voeten …
 • Likdoorn verwijderen: eeltpit, likdoorn tussen tenen
 • Kalknagel behandelen, schimmelnagel behandelen
 • Insmeren met voetcrème

MediVoet is jouw gespecialiseerde voetverzorger in Putte, met uitzonderlijke aandacht voor jouw klachten. Je voeten blijven in topconditie!

Tip: wil je je voetverzorging thuis verderzetten? Dat kan! MediVoet is verdeler van tal van kwalitatieve voetverzorgingsproducten, die je in onze praktijk kan aankopen:

 • Schoen- en sokspray, voetdeo
 • Klovenzalf, honingzalf
 • Ureum voetlotion, voetbalsem, voetbadolie 
 • Oplossing kalknagels, verzorging eelt en likdoorns
 • Wrattenbehandeling

Een medisch pedicure te Putte om je voeten te verzorgen?

MediVoet Medische pedicure Putte


Nagelbeugels plaatsen

Heb je last van een ingegroeide teennagel? Een pijnlijke kwestie! Medivoet is gespecialiseerd in nagelbeugels plaatsen, ook wel orthonyxie genoemd. Hoe gaat dit in zijn werk? We bespreken jouw situatie en selecteren het geschikte materiaal: een strip in kunststof of een metalen draad. Het bevestigen van de beugel neemt maximaal een halfuurtje in beslag. De volgende weken wordt de ingroeiende teennagel recht getrokken, zodat hij de nagelwand niet langer irriteert. Na één tot twee maanden is het probleem volledig verdwenen.

MediVoet is jouw medisch pedicure in Putte om ingegroeide nagels te behandelen. Een nagelbeugel is een ideale oplossing: snel, efficiënt en permanent!

Tip: bij elke afspraak bij MediVoet is een basispedicure inbegrepen. Ga je liever meteen over tot het plaatsen van je nagelbeugel? Ook dat is perfect mogelijk!

Ingegroeide teennagel behandelen met nagelbeugel? 

Orthesen op maat

Staan je tenen over elkaar? Sukkel je met een likdoorn (eksteroog) op je voet? Een hallux valgus die voor hinder zorgt? Met een siliconen orthese kan je de voet ontlasten of corrigeren. We stellen gerichte vragen, luisteren naar je wensen en bespreken je eerdere behandelingen. Daarna wordt de orthese volledig op maat gemodelleerd. Bij complexe voetaandoeningen slaan we de handen in elkaar met een ervaren podoloog. Het resultaat? Een oplossing die een leven lang mee gaat. Je voelt meteen verschil!

MediVoet is gespecialiseerd in orthoplastie, het vervaardigen van orthesen op maat. Een medisch pedicure in Putte met een persoonlijke aanpak? Gevonden!

Tip: bij elke afspraak bij MediVoet is een basispedicure inbegrepen. Ga je liever meteen over het modelleren van jouw voetorthese? Ook dat is perfect mogelijk!

Een orthese voor je voet laten maken?

Nagelreparaties met resultaat

Kamp je met een gedeeltelijk of volledig gescheurde nagel? Een effectieve behandeling voor een schimmelnagel? Met gelnagels zorgen we voor een alternatief dat mooi oogt én het infectiegevaar beperkt. Het plaatsen neemt amper een halfuurtje in beslag. Na de nagelreparatie ziet jouw vinger- of teennagel er weer helemaal als nieuw uit! Hou je van een leuk kleurtje? Doe gerust, gelnagels kunnen probleemloos gelakt worden.

MediVoet is jouw medisch pedicure Aarschp voor nagelreparatie en onychoplastie in Putte. Klantgericht, empathisch en met gespecialiseerde kennis op zak.

Tip: bij elke afspraak bij MediVoet is een basispedicure inbegrepen. Ga je liever meteen over tot je nagelreparatie? Ook dat is perfect mogelijk!

Gescheurde nagel herstellen? Beginnende schimmelnagel behandelen?

MediVoet Medische pedicure Putte

Paraffinebad dat verzorgt en ontzorgt

Last van droge handen of voeten? Kamp je als reumapatiënt met pijnlijke gewrichten in de handen, voeten of polsen? Een paraffinebad is de ideale manier om te voeden en verlichten. Paraffine is kaarsvet en wordt geleidelijk aan gesmolten. De handen worden heerlijk ondergedompeld. Voor de voetbehandeling gaan we hygiënisch te werk en drenken we tissues in paraffine. Daarna worden ze op de voeten gelegd. Ondertussen kan je relaxen en genieten van wat fris fruit of een lekker stukje chocolade. Na de paraffinebehandeling voelt de droge huid zijdezacht aan. Ook bij gewrichtspijn is het kalmerende effect meteen merkbaar.

MediVoet kan handen en voeten kalmeren en hydrateren met een warm paraffinebad. Maak gerust een afspraak in onze praktijk in Putte voor een ultiem relaxmoment.

Tip: bij elke afspraak bij MediVoet is een basispedicure inbegrepen. Ga je liever meteen over tot jouw paraffinebad voor voeten of handen? Ook dat is perfect mogelijk!

Je droge voeten verwennen? Pijnlijke voeten verzachten?MediVoet Medische pedicure Putte

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x